Compania aeriană care a mai rămas pe Aeroportul Internațional din Timișoara aduce vești bune pentru iubitorii de călătorii la mare în Grecia. Cursa Timișoara – Zakynthos va fi operată de la Timișoara începând cu 15 iunie 2023, iar prețurile promoționale încep de la 169 de lei. Cursa va avea un singur zbor pe săptămână în ziua de joi.

Reprezentanții WizzAir au anunțat astăzi și alte rute care vor fi introduse din aceeași dată de pe aeroportul din capitală. Este vorba despre cursele: București-Luxemburg și Buxurești – Skiathos. Momentan, însă cei de la WizzAir nu au anunțat și alte noi rute de la Timișoara, în contextul în care orașul este Capitală Culturală Europeană.

Ne face plăcere să adăugăm mai multe destinații de vacanță și city-break rețelei din România, oferind clienților noștri mai multe ocazii pentru a explora orașe noi și de a se bucura de vacanța de vară. Noile rute operate de la Timișoara și București către Luxemburg, Zakynthos și Skiathos vor oferi pasagerilor români aventuri și experiențe de neuitat. La WIZZ, oferim în continuare rute cu tarif redus către o serie de destinații minunate și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul flotei noastre noi și sustenabile de aeronave Airbus spune Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager WizzAir.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.