La doar 13 ani, Ana Maria Moldovan se poate lăuda cu performanțe notabile în domeniul muzical. Cântă la evenimente și spectacole, studiază muzica de mică, activează în cadrul Ansamblului “Timișul” și recent, a cucerit și inima juraților de la emisiunea “Românii au Talent” de la ProTv. 

În emisiunea de vineri, 7 aprilie, Ana Maria a pășit cu emoție și speranță pe scena de la ProTv. A interpretat o piesă extrem de grea care a pus în valoare calitățile ei vocale. La finalul momentului, juriul format din Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andra Măruța, s-a ridicat în picioare și a aplaudat la scenă deschisă prestația tinerei artiste. Aceasta a primit 4 de DA și a trecut în etapa următoare. 

“Va multumim tuturor pentru frumoasele cuvinte, pentru sustinere!! Multumim Romanii au talent , PRO TV pentru oportunitate! Multumim Andra , Smiley, Andi Moisescu  pentru modul in care ati ,,simtit” cam care este nivelul Anei, un copil care canta de la 3 ani si care compune muzica de la 10 ani….In 2022, Ana a avut 40 de evenimente ..Nu stiu cati se pot lauda astfel..Canta folclor cu Ansamblul Timisul din Timisoara (multumiri dirijorului Baniciu Lita), canta de la 8 ani in trupa pop-rock Vest Phoenix Cover (multumiri Titi Dragomir).  Multumiri si Liceul Ion Vidu  pentru cei 7 ani de formare! Multumiri prietenei Vincu Oana, fosta solista a trupei Genius, care a ajutat-o pe Ana sa-si redobandeasca increderea! Multumiri designer Iulia Gabriela Muscan  pentru tinuta!  Multumim pentru cata fericire ati adus copilului meu!” a declarat Codruța Măgurean, mama Anei Maria Moldovan. 

Foto: Facebook| Românii au Talent