Doar noroi, atât a mai rămas în urma inundațiilor din ultimele 24 de ore în localitățile Bodo, Balinț și Răchita. Cea mai gravă situație a fost la Bodo, acolo unde imaginile aeriene arată că jumătate de sat a fost sub ape. Zeci de gospodării au fost inundate, iar oamenii au dormit la rude sau la prieteni. Astăzi s-au întors să evalueze pagubele, iar în urma apelor a rămas doar noroiul. 

„Sunt 56 de gospodării inundate. Echipajele ISU acționează cu 4 motopompe, iar Apele Române cu o motopompă de capacitate mare, 1.300 mc / oră. Aşteptăm la noapte ninsori slabe în amonte, în estul județului. Am primit în teren şi vizita ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului„ transmite prefectul Mihai Ritivoiu.

Autoritățile rămân totuși în alertă pentru că hidrologii au prelugit avertizările de cod galben și portocaliu de inundații. Concret, râurile Bega Veche, Bega, Timiș și Moravița sunt sub avertizare cod galben de inundații până în 1 martie la ora 12. Probleme mai mari vor fi în bazinele: Bega (între stațiile hidrometrice Balinț și Chizătău și Bârzava, care sunt sub incidența unui cod portocaliu de inundații până în 1 martie la ora 8. 

Probleme au fost și în Caraș-Severin, dar și în Hunedoara, Arah, Bihor, Bistrița și Cluj.