Autoritățile din Timișoara sunt în alertă după ce un pachet suspect a fost lăsat pe strada Eugeniu de Savoya, în fața clădirii care găzduiește instanțele de judecată din vestul țării. Este vorba despre un laptop care conține un mesaj scris pe o hârtie, așezat ostentativ fix în fața porții de intrare. 

Sursele noastre spun că un bărbat ar fi lăsat laptopul acolo în această dimineață, iar geanta cu care acesta a fost transportat a fost aruncată la gunoi pe aceeași stradă la doar câțiva metri distranță. La fața locului au ajuns angajați din cadrul poliției, jandarmeriei și SRI, grupa antitero. 

“În cursul acestei dimineți, 1 martie 2023, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în fața porții de acces a Tribunalului Timiș se afla un laptop abandonat. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanei care a abandonat laptopul, precum și pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun” transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

În paralel, oamenii legii studiază imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă ca să identifice persoana care a lăsat laptopul în fața intrării. De asemenea, specialiștii antitero verifică laptopul în acest moment și îl vor prelua pentru cercetări.