Traficul a fost blocat câteva zeci de minute în Piața Traian din Timișoara. Totul s-a petrecut din cauza unui șofer care și-a parcat mașina prea aproape de liniile de tramvai, iar garniturile nu au putut să înainteze.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost chemați la fața locului și au solicitat și intervenția celor de la Timpark, în vederea ridicării autovehiculului.

Conducătorul auto a fost sancționat cu 660 lei, conform OUG 195/2002, cu 3 puncte penalizare la permis și i-a fost ridicat autoturismul marca Volkswagen, care a fost transportat la depozitul din Calea Șagului.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să fie atenți la modul în care opresc sau staționează pe domeniul public, astfel încât să nu perturbe sau chiar să pună în pericol circulația altor participanți la trafic, mai ales că au fost înregistrate multe de cazuri de acest gen. Totodată, atragem atenția că pe lângă sancțiunile aplicate, autovehiculele depistate în astfel de situații sunt ridicate de către societatea Timpark, prin dispoziția polițiștilor locali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *