Femeia care a făcut plajă două zile la rând pe barca Poliției Locale din Timișoara s-a întors. Tânăra a stat la bronzat pe aceeași ambarcațiune a autorităților și a fost „deranjată” din nou de polițiști. De data aceasta a fost dusă la psihiatrie.

Supărată, probabil din cauza întreruperii bronzatului și conștientă că acum existau mai multe priviri atente asupra ei, femeia a reacționat aruncând cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Chiar dacă cel mai probabil lichidul era doar lotiune de plajă, deoarece nu avea miros de substanță inflamabilă, gestul său a declanșat intervenția imediată a polițiștilor locali.

Agentul de pază de la STPT a observat incidentul și a alertat imediat autoritățile. Polițiștii locali s-au deplasat rapid la fața locului și au solicitat intervenția ambulanței pentru a transporta tânăra din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu.

Reamintim că în urma incidentului de aseară, tânăra a fost găsită îmbrăcată sumar, într-o stare incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise. Ea a fost predată la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu pentru investigații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *