Tragedie în Reșița. O femeie de 43 de ani a fost găsită fără suflare în locuință, alături de tatăl ei care era în stare de inconștiență. Primele date indică posibilitatea ca cei doi să se fi intoxicat cu gaz. 

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost alertați de către un vecin cu privire la starea de inconștiență a unei femei, în locuința sa, unde se simțea un puternic miros de gaz.

Echipajele de la Serviciul Județean de Ambulanță au găsit în locuință un bărbat în vârstă de 69 de ani și fiica sa, de 43 de ani, ambii în stare de inconștiență. Din păcate, medicii nu au putut salva viața femeii, aceasta fiind declarată decedată la fața locului.

În urma primei evaluări, nu au fost identificate urme de violență pe corpul femeii decedate. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă.

Investigațiile preliminare au relevat prezența unei sobe de teracotă racordate la gaz în locuință, utilizată ca sursă de încălzire. 

La fața locului a intervenit și un echipaj al companiei de furnizare a gazelor naturale.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, în efortul de a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la această tragedie.

Foto: arhivă