Accidentul rutier a avut loc în localitatea Becicherecu Mic, joi după amiază. Apelul la 112 a fost dat la ora 16:55, iar forțele de ordine au pornit spre fața locului. 

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad.

În accidentul rutier au fost implicate un microbuz, în care se aflau două persoane și un autoturism în care se afla doar conducătorul.

În urma evenimentului, conducătorul microbuzului și pasagerul au fost transportați la spital de către ambulanțele SAJ, în stare conștientă. Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar după extragere a fost preluat de elicopterul SMURD în stare de inconștiență.

Polițiștii precizează că un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe DN6 dinspre localitatea Becicherechu Mic înspre Biled, iar la un moment dat ar fii intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.