Imagini revoltătoare cu trenul Timișoara-Reșița fac înconjorul internetului. O tânără a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din garnitura care arată deplorabil. Este vorba despre trenul operat de un operator privat pe ruta Timișoara-Reșița. Durata călătoriei este de 2 ore, iar călătorii spun că suportă cu greu condițiile.

„Trenul Reșița – Timișoara Regio Calatori . Nu va este rușine?? Nu am văzut un tren atât de vechi și de jegos în toată viața mea. Nici măcar acum 20 de ani” scrie tânăra pe o rețea de socializare. Aceasta povestește că pe lângă condițiile grele din tren, nici angajații nu ajută prea mult la crearea unui climat european: „Până când vor accepta oamenii aceste condiții?? Și angajata de la casierie care deabea s-au urnit sa îmi vândă un bilet, fara să zică măcar buna ziua! Va rog distribuiți. Nu trebuie să acceptați aceste condiții inumane” transmite femeia.

Comentariile nu au întârziat să apară:

„Ăla e Regiotrans, din câte știu e linie privată. Am fost săptămâna trecută și se stricase prin Bocșa:)) nu e prima oara. Oribile trenuri”

„???pai cum sa o deranjezi pe aia de la ghiseu??ea ii in vacanta,plus ca ai speriato ca ai cerut bilet ,se merge numa cu NASU???”

„Asta era pentru casat(fier vechi)…..au greșit linia.”

Newsvest.ro a solicitat operatorului privat un punct de vedere.

Foto: Adela Adela