Trenul de pe ruta Timișoara-Reșița, operat de o firmă privată, a fost scos din circulație după ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii revoltătoare care arătau condițiile de călătorie. Operatorul privat a venit cu un răspuns după solicitarea scrisă făcută de newsvest.ro:

„Este vorba despre AMX 795, care a efectuat curse pe ruta Timișoara Nord-Reșița Nord. Am avizat sociatatea care se ocupă de mentenanță materialului rulant, în acest moment automotorul este  retras din circulație la punctul de lucru din Arad pentru recondiționarea interiorului. Totodată, societatea noastră are în derulare un proces de înlocuire a întregului parc de material rulant de pe Zona Timișoara, în acest moment sunt demarate procedurile legale pentru introducerea în certificatul de siguranță a unui nou tip de material rulant care va înlocui parcul existent” transmit reprezentanții operatorului privat de călătorie.

Vă reamintim că fotografiile realizate în garnitura Timișoara-Reșița au ajuns virale după ce au fost postate de o călătoare care s-a declarat nemulțumită de condițiile în care a stat.

Foto: Adela Adela

One thought on “Trenul Timișoara – Reșița, în care era o mizerie de nedescris, scos din circulație de operatorul privat”
  1. Deci, se poate.Dar de ce numai în urma celor întâmplate? Cei de la Regiotrans nu au văzut ce garnituri au? Îmi pare rău că nu ne -am revoltat mai de mult, mi -au trebuit cinci ani de navetă în condiții mizerabile ca în final se ia măsuri. De acum înainte vom ști cum să procedăm!

Comments are closed.