Un accident rutier grav a avut loc pe Calea Timișoarei din Giroc, în apropierea intersecției cu strada Neptun. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism a lovit un pieton în vârstă de 27 de ani care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. 

Incidentul s-a produs în momentul în care șoferul se deplasa dinspre Timișoara spre Giroc. Pietonul, care se afla pe trecerea de pietoni, a fost surprins de mașina condusă de tânărul șofer și a suferit răni grave în urma impactului. 

Imediat după accident, victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Starea sa de sănătate nu a fost comunicată în detaliu, dar se știe că necesită atenție medicală urgentă.

Poliția a intervenit la locul accidentului pentru a investiga circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul. În urma primelor cercetări, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul autoturismului va fi audiat pentru a se clarifica toate detaliile legate de acest incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *