Vara începe din 18 mai, cu deschiderea zonei aqua din Arsenal Aventura & Aqua Park. În inima țării, accesibil direct de pe autostradă, cel mai mare parc tematic din România oferă distracție și relaxare pentru toate vârstele și preferințele.

Parcul dispune de nouă tobogane variate, atât în interior, cât și în aer liber, și zone special amenajate pentru relaxare, toate menite să încânte iubitorii de distracții acvatice. Cele mai populare atracții sunt bazinele cu jocuri și toboganele de peste 15 metri lungime, precum și zonele dedicate copiilor, cu apă încălzită.

Întins pe 88 de hectare de pădure, parcul include peste 20 de atracții dedicate aventurii: opt trasee suspendate de dificultăți variate, inclusiv un traseu negru pentru experți în cățărare; sărituri în gol de la 30 de metri; o tiroliană de 607 metri lungime, cu pornire de la 55 de metri și o viteză de 70 km/h; tir cu arme, paintball, airsoft și multe alte surprize care abia așteaptă să fie descoperite.

Pentru cei care vor să prelungească distracția, parcul oferă cazare în mijlocul naturii, un restaurant și un grill cu preparate autentice, foc de tabără și zone de relaxare special amenajate pentru familii și grupuri.

În apropiere, puteți vizita atracții turistice remarcabile: Cetățile dacice din Munții Orăștiei (Sarmizegetusa Regia, Luncani – Piatra Roșie, Costești-Blidaru, Costești-Cetățuie, Căpâlna și Bănița), incluse în patrimoniul cultural mondial UNESCO, precum și Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Cetatea Mălăiești, Panteonul Moților, Peștera Bolii, Biserica din Densuș, Mănăstirea Prislop, Casa Muzeu Avram Iancu și Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Toate detaliile sunt disponibile aici: arsenalpark.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *