Un accident înfiorător a avut loc în această noapte în pasajul Michelangelo din Timișoara. 2 persoane și-au pierdut viața și alte 2 au fost transportate la spital în urma unei coliziuni violente. 

Conform primelor informații, se pare că șoferul în vârstă 18 ani a pierdut controlul mașinii, s-a lovit de pereții pasajului, iar apoi autoturismul a fost proiectat într-un camion care aparține STPT în care se aflau 5 muncitori.  

„La locul evenimentului s-au deplasat 15 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. În sprijin a intervenit și o ambulanță SAJ cu medic” transmit reprezentanții ISU Timiș. 

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au mers de urgență medicii și polițiștii. Din păcate, pentru 2 tineri de 19 ani, băiat și fată, aflați pe bancheta din spate a fost prea târziu, medicii nu au putut face nimic și au anunțat decesul. Șoferul vinovat și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați, iar medicii i-au transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara. Angajații STPT din camion nu au fost răniți.

„Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei în cazul conducătorului autoutilitarei STPT a fost negativ” transmit cei de la IPJ Timiș. 

Șoferul care a pierdut controlul volanului avea permis din decembrie 2022. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.