Imagini cu un puternic impact emoțional surprise în centrul Timișoarei. O femeie a fost rănită după ce a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Totul s-a petrecut în această dimineață în zona din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Femeia traversa zebra la intersecția străzii 20 Decembrie 1989 cu Bulevardul Regele Ferdinand I. Șoferul care vira stânga spre Filarmonica Banatul nu a observat-o pe aceasta și a lovit-o în plin. Martorii povestesc că femeia a fost aruncată la o distanță de câțiva metri. În paralel, la fața locului au fost chemați medicii și polițiștii.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital cu multiple răni. Din fericire, starea sa este stabilă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări în continuare.

„Un bărbat, în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand I spre strada 20 Decembrie 1989 din municipiul Timișoara, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de 21 de ani” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Numai anul trecut în Timiș, 12 pietoni au decedat și alți 11 au fost grav răniți după ce au fost implicați în accidente.