Urmărire ca în filme pe străzile Timișoarei. Un șofer drogat nu a oprit la semnalele polițiștilor și a demarat în trombă. Agenții au chemat întăriri și au pornit în urmărirea acestuia. Pe Calea Circumvalațiunii, șoferul a lovit câteva mașini parcate, iar oamenii legii au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze.

„Astăzi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timişoara aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiuni. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Martorii povestesc că tânărul fără permis a lovit 7 mașini în total, dintre care 2 se aflau în mers. Șoferița uneia dintre aceste mașini care circula regulamentar a ajut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru 3 infracțiuni: conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise și vătămare corporală din culpă.