Vremea de vară e pe sfârșite în Banat, anunță meteorologii. După temperaturi de 31 de grade la umbră, ANM prognozează pentru mijlocul săptămânii nu mai mult de 12-13 grade și ploi însemnate cantitativ. Temperaturile din timpul nopții vor ajunge, din nou, la limita înghețului, așa că cei de la Colterm anunță că vor porni din nou căldura.

Începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, se va relua furnizarea încălzirii în oraș, anunță cei de la Colterm. Aceștia mai spun că urmăresc în permanență evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vor crește progresiv și vor ajusta parametri de furnizare, urmând să oprească furnizarea când vremea se va reîncălzi. 

În situația în care există abonați care nu mai doresc să consume energie termică pentru încălzire, aceștia au posibilitatea închiderii robineților de pe branșamentele din imobile. De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor.