Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș este gazda unei noi ediții a Salonului Industriei Ușoare, eveniment ce a devenit tradiție în peisajul economic al vestului țării. În perioada 22 – 26 mai, pasionații de modă și frumusețe sunt invitați să descopere cele mai noi tendințe și oferte speciale oferite de peste 50 de companii din întreaga țară.

Cu participarea atât a producătorilor cât și a comercianților, Salonul Industriei Ușoare promite să ofere o gamă variată de articole de sezon, de la îmbrăcăminte la accesorii, la prețuri promoționale. Vizitatorii vor avea ocazia să aleagă dintr-o selecție bogată de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, accesorii, marochinărie, produse cosmetice, parfumuri și bijuterii din aur și argint, printre altele.

Pentru iubitorii de produse tradiționale, Târgul de Produse Tradiționale din exterior va fi un punct de atracție deosebit. Aici, vizitatorii vor putea degusta dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, specialități de carmangerie și vor avea ocazia să achiziționeze articole de artizanat de calitate. Nu vor lipsi nici unitățile de alimentație publică, care vor oferi delicii locale și internaționale.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 18:00. Intrarea publicului este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *