Un șofer din Reșița a avut ghinionul superm, a fost prins băut la volan în două zile consecutive. Acum are pe numele său un dosar penal pentru mai multe infracțiuni rutiere și i-a fost retras dreptul de a conduce.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, bărbatul a fost oprit pe o stradă din Reșița, a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind cu mult limita legală admisă. Mai mult decât atât, s-a descoperit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, având antecedente pentru o infracțiune similară în noaptea precedentă, când fusese depistat conducând sub influența alcoolului.

În plus, autoturismul condus de bărbat nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, care fuseseră retrase cu aceeași ocazie, din cauza lipsei asigurării de răspundere civilă auto valabile.

Reacția bărbatului la acest incident a fost clară: a refuzat de ambele ori prelevarea mostrelor biologice la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă amănunțită în acest caz și bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conducerea unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numerele de înmatriculare au fost retrase și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.