Comunicat de presă – Huf, companie specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, a inaugurat Laboratorul de testare al Centrului de inginerie România (TCRL) din Timișoara. TCRL este cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global și va oferi clienților din domeniul automotive produse de înaltă calitate. Cea de-a treia locație a Huf în România este încă un exemplu în ceea ce privește strategia de dezvoltare a companiei la nivel global.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031 – iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv”, a declarat Bogdan Nuna, CTO al Huf, astăzi, la inaugurarea noului Laborator de testare al Centrului de inginerie România. “La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive.”

„După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL”, a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR) . “În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare.”

Huf a inaugurat, la Timișoara, în prezența reprezentanților administrației locale și centrale, a partenerilor din mediul universitar și a angajaților, noul sediu al Laboratorului de testare al Centrului de inginerie România. Cei prezenți au profitat de ocazie pentru a vizita laboratorul modern din strada Republicii nr. 21, aproape de centrul Timișoarei. Pe o suprafață de 1700 mp, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale . Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală Huf. În total, Huf are laboratoare de testare în Germania, România, China, Mexic și India.