O tragedie a șocat comunitatea din localitatea Chișoda, după ce polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier tragic, în care o bătrână de 80 de ani și-a pierdut viața în timp ce traversa regulamentar, pe zebră.

Conform informațiilor preliminare, o femeie în vârstă de 36 de ani conducea un autoturism pe strada Cooperatorilor din Chișoda, dinspre strada Primăverii către strada Nicolae Firu. Într-un moment critic, autoturismul ar fi lovit o femeie în vârstă de 80 de ani care traversa strada pe marcajul pietonal.

Echipajele de intervenție s-au deplasat de urgență la locul accidentului, însă, din nefericire, pentru victima în vârstă de 80 de ani, ajutorul a venit prea târziu. Femeia a fost declarată decedată în urma impactului tragic.

La fața locului, femeia în vârstă de 36 de ani, presupusul șofer al autoturismului implicat în accident, a fost supusă testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat absența alcoolului în sângele acesteia.

În urma tragediei, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele exacte ale accidentului.