Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Drumul Național 58, între localitățile Păltiniș și Brebu, în județul Caraș-Severin. Coliziunea a avut loc între o camionetă și un autocamion ce transporta lemne, iar impactul a fost deosebit de violent.

Imediat după producerea accidentului, echipele de intervenție au fost alertate și s-au deplasat rapid la fața locului. Pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș au acționat cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, alături de o ambulanță SMURD. De asemenea, au intervenit și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și elicopterul SMURD.

Potrivit informațiilor preliminare, în urma accidentului au fost implicate cinci persoane. Patru dintre acestea se aflau în camionetă, iar două au necesitat îngrijiri medicale de urgență. Un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost preluat de ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean, prezentând traumatisme la membrele inferioare, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

A doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a suferit un traumatism cranian și a fost tratat de către echipajul SMURD. Ulterior, acesta a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD, pentru investigații și tratament de specialitate.

Circulația în zonă a fost afectată în urma evenimentului, iar autoritățile competente au inițiat o anchetă pentru stabilirea cauzelor exacte care au condus la producerea coliziunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *