Grav accident de cirulație pe Drumul Național 57, în localitatea Greoni din Caraș-Severin. Două autocamioane s-au lovit frontal, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat. În urma impactului, unul dintre mastodonți s-a oprit la doar câțiva metri de o casă.

La sosirea la locul accidentului, echipajele operative ale ISU au descoperit un tablou înfiorător: două autocamioane avariate grav și unul dintre șoferi încarcerat în cabina vehiculului său. Echipajele de intervenție au adus o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secției Oravița, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Unul dintre șoferi a fost găsit încarcerat în cabina autocamionului său, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestuia din vehicul. Victima a fost preluată de către echipajul SAJ, care a acționat pentru a-i acorda îngrijiri medicale de urgență.

Potrivit surselor medicale, șoferul a fost găsit în stare de conștiență, însă prezintă traumatisme la nivelul capului și membrelor superioare. A fost transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri medicale de specialitate.

Circulația în zonă a fost afectată în urma accidentului, anunță cei de la DRDP Timișoara.

Momentan, cauza exactă a accidentului rămâne subiectul unei investigații în curs.

Foto: DRDP Timișoara