Încep plecările din PNL Timiș. După ce Alin Nica a declarat că va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș, însă nu susținut de PNL, vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, a anunțat că îl va urma pe Nica într-o formațiune de dreapta.

„Sunt în PNL din anul 2009 și încă de la înscriere am crezut în valorile liberale și în partidele de dreapta. Niciodată nu mi-am propus să plec din PNL, însă dacă cei de la PNL au vândut județul Timiș și-au vândut valorile liberale și au vândut voturile date de timișeni partidelor de dreapta, voi merge mai departe cu domnul președinte într-o construcție de dreapta. Domnul președinte va candida, domnul președinte Alin Nica va fi cel care va câștiga alegerile pentru președinția Consiliului Județean Timiș la scor” a declarat Alexandru Proteasa.

Până la ora redactării acestui articol, niciun alt penelist nu a anunțat că va pleca din filială împreună cu Nica și Proteasa, cel mai probabil lucrurile vor fi tranșate în prima ședință cu noua conducere interimară a PNL Timiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *