Alin Nica a primit votul de încredere al colegilor din Partidul Național Liberal din Timiș. La ședința organizată de PNL, la Consiliul Județean Timiș, membrii au supus la vot sprijinul pentru președintele în funcție.

Aleșii au votat astfel: 32 de voturi pentru Alin Nica, 10 împotrivă și 2 voturi au fost nule. Membrii PNL din Giroc, Șandra, Lugoj și Checea nu au fost lăsați să voteze.

Conform surselor, voturile valide au putut veni doar din partea reprezentanților PNL care au funcții de conducere alese de electorat. Astfel, localitățile cu viceprimari care au atribuții de primar sau cele cu edili găsiți incompatibili nu au fost luate în calcul.

„Filiala va ieși întârită pentru că toate aceste zvonuri care s-au derulat în ultima vreme legate de probleme din filiala Timiș au fost hrănite și dezvoltate de adversarii noștri politici. Acest moment al adevărului l-am solicitat chiar eu, astfel încât colegii mei să nu mai fie supuși asaltului venit din partea opozanților noștri din exterior și să fie o clarificare asupra situației de la noi din partid și cred că am reușit acest lucru” a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș.