PNL Timiș l-a desemnat pe Cristian Rusu, om de afaceri, candidat pentru funcția de primar al comunei Dumbrăvița. Într-o mișcare surprinzătoare, Rusu va fi susținut de către Victor Malac, de la PSD Dumbrăvița și fost primar al comunei, care activează în prezent pe funcția de consilier local în comună.

Surprizele se țin lanț pe scena politică a zonei metropolitane din Timiș. Un candidat din partea PNL are sprijinul unui membru al PSD pentru funcția de primar al comunei Dumbrăvița, în ciuda anunțului făcut de Alfred Simonis, liderul social-democraților din Timiș, că organizația va susține candidatura Alinei Sperlea de la Pro România.

„Noi am început de anul trecut să facem demersurile pentru candidatura noastră în 2024. PSD a organizat o adunare unde mi-am anunțat intenția de a candida la Primăria Dumbrăvița, am primit voturile în unanimitate pentru aceste demersuri […] Domnul Alfred Simonis a zis că nu ne susține pe noi, la Dumbrăvița, nici pe mine, nici pe Daniel Cionca. Ca urmare a acestor demersuri, noi, PSD Dumbrăvița nu suntem de acord cu opinia domnului președinte Alfred Simonis de a desemna un alt candidat, de la alt partid pentru alegerile locale din 2024” a declarat Victor Malac în cadrul unei conferințe de presă organizate la PNL Timiș.

Astfel, Cristian Rusu va fi susținut de actuala conducere a organizații PSD din Dumbrăvița.

„Mă bucur și apreciez susținerea organizației PSD, mai ales a domnului primar și a domnilor vicepreședinți și cred că vom reuși să facem o echipă care nu trebuie să facă minuni, trebuie doar să întoarcă înapoi cetățenilor ceea ce ei plătesc sub formă de taxe și impozite. Pare așa de simplu, dar este extrem de greu, cu administrația actuală este imposibil de realizat” a declarat Cristian Rusu, candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița.

Până la ora redactării acestui articol, PSD Timiș nu a transmis o reacție despre această situație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *