Dan Vîrtosu intră în lupta electorală pentru fotoliul de primar al localității Giroc. Acesta a fost desemnat, vineri, în ședința PNL Timiș, candidatul oficial al liberalilor. Anunțul a fost făcut public în fața presei de Alin Nica. 

“Nu mă așteptam ca domnul președinte să facă anunțul acum, chiar am fost luat pe nepregătite. Fac parte din PNL și mergem în continuare în echipă. De candidat, candidam, am fost surprins că a făcut anunțul acum […] Am preluat mandatul de la fostul primar, îl duc mai departe, cu bune și cu rele, e o comună mare. Eu cred în proiectul Giroc și cu siguranță vom face o localitate de referință” a declarat Dan Vîrtosu, candidatul PNL la Primăria Giroc. 

Acesta a declarat că a preluat un mandat greu la Giroc, cu multe probleme la nivelul comunei, însă a subliniat că își va ține promisiunile electorale făcute în trecut. 

“Viziunea mea este o dezvoltare corectă, pentru că altfel apar probleme pentru administrație, care sunt mai ușor sau mai greu de gestionat. Problemele din trecut ne urmăresc, dar le fac față și le putem la punct. Chiar dacă nu am ajuns primar în urma alegerilor din 2020, promisiunile electorale mi le țin. Reușim să facem un PUG viabil, corect, nu mai facem blocuri între case”, a completat Dan Vîrtosu. 

Alegerile locale vor avea loc în 2024. Alin Nica a declarat că a reușit să racoleze în PNL încă 4 primari, doar că aceste detalii vor fi făcute publice zilele următoare.