S-a încheiat prima reprezentanție din spectacolul de referință “The Infernal Comedy”, cu John Malkovich în rol principal. Spectacolul a început la ora 19, iar la finalul spectacolului, celebrul actor a primit aplauze la scenă deschisă. 

Încă de la ora 18 au început să se formeze cozi în zona Teatrului Național din Timișoara. Sute de timișoreni care au vrut să își vadă actorul preferat în carne și oase au vrut să fie siguri că nu ratează cel mai important eveniment de pe agenda culturală TM2023 de până acum. 

Spectacolul a fost primit cu căldură de publicul timișorean care l-a aplaudat pe Malkovich minute în șir. 

După un zbor lung cu escală, John Malkovich a ajuns în Capitala Culturală Europeană, marți seara, cu o cursă de linie din Munchen. Au urmat multe ore de repetiții  pe scena Teatrului Național pentru ca spectacolul să fie fără cusur. 

Între pauzele de repetiții John Malkovich s-a declarat cucerit de orașul nostru. Actorul de Hollywood s-a plimbat nestingherit prin zona cetate a Timișoarei, încercând să cunoască istoria locului și a vizitat cramele din localitatea Recaș. 

Vineri, timișorenii au încă două ocazii să îl întâlnească pe John Malkovich, pe scena Teatrului Național de la ora 16:00 sau de la ora 19:00.