Intervenție dificilă pentru Inspectoratul Situațiilor de Urgență din Hunedoara seara trecută. Un apel la 112 anunța faptul că un bărbat a rămas captiv în casă după ce acoperișul s-a prăbușit peste el sub greutatea zăpezii. Imediat, martorii au încercat să îl salveze pe bătrân, însă nu au reușit până la intervenția pompierilor. Aceștia, ajutați de voluntari au scos victima care din fericire are doar răni superficiale.

„Deși drumul a fost greu accesibil din cauza ninsorii abundente, printr-o intervenție promptă, salvatorii au extras victima în siguranță. Aceasta este conștientă și cooperantă, a fost evaluată la fața locului de către paramedicii SMURD și transportată la spitalul din Lupeni, pentru investigații de specialitate” au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

La fața locului s-au deplasat de urgență forțele Detașamentului de pompieri Petroșani cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și containerul multirisc destinat suportului logistic al intervenției, dotat cu accesorii pentru susținere și ridicare în situații de urgență și forțe ale Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.