Situație ciudată la Arad. Un șofer de 53 de ani din Vâlcea a intrat cu mașina în magazinul benzinăriei OMV de pe Calea Zimandului. Șoferul a vrut să facă o manevră de întoarcere cu spatele și nu se știe din ce motiv a accelerat mai puternic. Martorii au sunat imediat la 112, iar polițiștii și pompierii au fost trimiși la fața locului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, șoferul a reușit să iasă singur din mașină, însă în urma lui au rămas pagube materiale însemnate. Intrarea din benzinărie a fost distrusă complet.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 26.01.2023, în jurul orei 11:30, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, în vederea asigurării măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui eveniment rutier (autoturism intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți), în municipiul Arad, Calea Zimandului. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime” au declarat reprezentanții ISU Arad.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar restultatul a fost negativ, chiar și așa a primit o amendă de 725 de lei și 3 puncte de penalizare.