Cascadorii râsului la Primăria Timișoara. Angajații au vrut să redenumească o stradă din municipiu după numele unei angajate în sediul instituției de pe Bulevardul CD Loga. Așadar, strada Lucreția Ciobanu, era cât pe ce să se numească Lucreția Croitoru. Greșeala nu a fost observată de nicio comisie prin care a trecut actul de schimbare a 45 de nume de străzi din Timișoara.

Jurnaliștii de la renașterea.ro scriu că „membrii Comisiei de Atribuire sau Schimbare de Denumiri la Străzi, Parcuri, Piețe, prezidată de însuși primarul Dominic Fritz, n-au sesizat că una dintre străzi primise o denumire greșită!” Din fericire, greșeala a fost observată la timp de un cetățean, iar actul a fost corectat astfel că plăcuțele cu numele angajatei primăriei nu au fost montate pe stradă.

Actualmente, strada poartă numele Lucreția Ciobanu, interpretă de folclor din Mărginimea Sibiului care a fost numită și Doamna Munților. A dus cântecul tradițional românesc pe cele mai importante scene din lume inclusiv în Statele Unite ale Americii și Canada.