Primăria Municipiului Timișoara vrea să ocupe o parte din posturile vacantate din perioada blocajelor create de suspendarea organigramei. Cei dornici să preia un post de execuție pentru a aduce o contribuție la calitatea vieții în Timișoara sunt invitați să participe. De asemenea, jumătate dintre poziții sunt deschise pentru tinerii care își doresc să schimbe în bine comunitatea lor și să aducă o energie nouă în administrația locală. Trei posturi sunt de debutant și nu necesită experiență anterioară, iar șașe posturi au ca cerință un an de vechime în specialitatea studiilor.

Cele 17 posturi sunt dispuse în diverse domenii de activitate ale aparatului primăriei și necesită studii superioare (diplomă de licență), cunoștințe intermediare de IT (MS Office Suite) și aproape pentru toate posturile minimum o limbă străină, în cea mai mare parte engleză nivel mediu. Cerințele de limbă, de specializare a studiilor superioare și de vechime variază în funcție de poziția respectivă.

Termenul de depunere al dosarelor este 15 februarie 2023 pentru cele două concursuri. Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Timișoara din bulevardul C.D.Loga nr.1, parter, camerele 7,8.

Cei interesați, pot găsi informații AICI.