Autoritățile din Caraș-Severin continuă ancheta în cazul bebelușului de câteva zile găsit decedat la o groapă de gunoi din Oravița. Concluziile preliminare ale necropsiei arată că cel mic nu are urme de violență pe corp, însă raportul final al medicilor legiști va stabili cu exactitate cauza și momentul morții. În acest moment, polițiștii verifică mai multe piste pentru identificarea părinților și mai apoi pentru a putea încadra fapta penal.

Sunt verificate toate adresele de unde s-a ridicat gunoiul zilele trecute, dar și eventualele imagini de pe camerele de supraveghere din vecinătate. Există mai multe ipoteze pe care anchetatorii le iau în calcul și acum le verifică. De asemenea, se fac verificări și în localitățile limitrofe orașului Oravița pentru a depista oameni care au suspiciuni despre anumite persoane care ar putea fi implicate.

„Cu ocazia cercetării la fața locului și a verificărilor ulterioare au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă. Dacă cetățenii dețin orice fel de date sau informații care ar putea ajuta la soluționarea cazului, îi rugăm să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112” anunță reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Au fost verificate și unitățile spitalicești din Caraș-Severin în încercarea de a identifica mama care ar fi putut avea probleme de sănătate după naștere.