Bărbatul călcat de tramvai în Piața 700 din Timișoara în această dimineață a fost identificat de oamenii legii. Acesta este un om al străzii care frecventa zona 700, iar acum ancheta polițiștilor se axează pe modul în care s-a desfășurat firul evenimentelor. 

Au apărut, în spațiul public, imagini video cu momentul producerii accidentului care confirmă povestea vatmanului și a martorilor la eveniment. Accidentul s-a produs în momentul în care tramvaiul 6 pleca din stație, spre Piața Libertății. Omul străzii a vrut să deschidă în acel moment ușa din spate a tramvaiului, s-a dezechilibrat și a căzut sub garnitură. Vatmanul a văzut în oglindă ce s-a întâmplat și a oprit imediat tramvaiul. 

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș nu exclud posibilitatea ca omul străzii să fi fost în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului, însă toate aceste aspecte vor fi cunoscute abia după nercopsie. 

UPDATE – În urma verificărilor efectuate, pietonul a fost identificat, este vorba de un bărbat în vârstă de 62 de ani din Timișoara. Până în acest moment nu a fost identificat niciun aparținător al acestuia, polițiștii continuând verificările.

“A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut nefericitul incident” transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

One thought on “Polițiștii au identificat bărbatul călcat de tramvai în Piața 700 VIDEO”
  1. Ce naiba nu mai suntem oameni deloc ? Se vede clar cum acel om ,, ființa umană ,, încearcă sa urce , tramvaiul fiind staționar iar vatmanul pleacă tarandul practic

Comments are closed.