Colterm anunță că locuitorii din cartierul Fabric vor rămâne fără apă caldă 3 zile. Mai exact, între 16 mai 2023 ora 08 și până în 18 mai 2023 ora 20. Este vorba despre străzile Ștefan cel Mare, Ștefan Octavian Iosif,  Cronicar Ion Neculce, Lunei, Soarelui, Bitolia și Torac.

Colterm transmite că în vederea executării de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană intitulat „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, care se vor derula în perimetrul intersecției străzii Iepurelui cu Anton Pann (Piața Mitropolit Alex. Sterca-Sulutiu), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, timp de trei zile, începând cu data de 16 mai 2023, ora 08, până în data de 18 mai 2023, ora 20, la Punctele Termice 10B, 10C, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ștefan cel Mare, Ștefan Octavian Iosif,  Cronicar Ion Neculce, Lunei, Soarelui, Bitolia, Torac. La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care Colterm recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.