Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au oprit șase cetățeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera . Aceștia, care inițial au intrat legal pe teritoriul României, au fost prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera către Ungaria, în apropierea localității de frontieră Pordeanu.

Polițiștii de frontieră au utilizat aparatura cu termoviziune, au localizat grupul de șase cetățeni străini în apropierea localității de frontieră Pordeanu, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră cu Ungaria și pentru că aceștia nu și-au putut justifica prezența în zonă și au fost imediat conduși la sediul sectorului pentru verificări.

Investigațiile ulterioare au relevat că cei șase cetățeni străini, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, provin din India, Etiopia, Pakistan și Sri Lanka. Desi au intrat legal în România, aceștia au recunoscut că au încercat să treacă ilegal frontiera din România către Ungaria, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în legătură cu presupusa tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat de către cetățenii străini. La finalizarea investigațiilor, vor fi luate măsurile legale corespunzătoare.

One thought on “Migranți prinși cu ajutorul aparatului de termoviziune. Voiau să fugă din România”

Comments are closed.