Polițiștii Biroului Rutier Lugoj au reținut pentru 24 de ore o femeie acuzată de conducere a unui vehicul cu permis suspendat, chiar de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

Totul a început în dimineața zilei de 8 martie, în jurul orei 07:30, când echipele Biroului Ordine Publică Lugoj au oprit pentru control un autoturism pe strada Timișorii din municipiul Lugoj, având la volan o femeie de 37 de ani.

Verificările efectuate în bazele de date au scos la iveală că șoferița în cauză figura cu permisul de conducere suspendat, aducând suspiciunea asupra sa cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În ciuda acestor constatări, la aceeași dată, în jurul orei 16:30, polițiștii lugojeni au oprit din nou același autoturism, condus tot de către femeia în vârstă de 37 de ani, confirmând astfel suspiciunile inițiale.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și ulterior introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, în conformitate cu procedurile legale.

Cazul este acum în curs de investigare, iar autoritățile desfășoară acțiunile necesare conform legii pentru clarificarea întregii situații și pentru luarea măsurilor legale corespunzătoare.