Bărbatul care a pus pe jar autoritățile din Timiș și care a incendiat mașina șefului de la societatea Piețe SA din Timișoara a fost prins. 

Din primele informații pe care le avem până în acest moment, oamenii legii exclud ipoteza unui atac în stil mafiot, mai degrabă, spun sursele newsvest.ro, a fost vorba despre o neînțelegere, urmată de incendierea mașinii pentru răzbunare. 

Cu privire la dosarul penal ce are ca obiect distrugerea prin incendiere a autovehiculului parcat pe strada Basarabia din Timișoara, care a avut loc în data de 6.12.2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au continuat cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar în această dimineață aceștia au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat, în vârsta de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună măsurile legale. 

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Timiș, spun reprezentanții Poliției din Timiș. 

ACTUALIZARE: La audieri, suspectul de 58 de ani a declarat că un șofer care conducea o mașină asemănătoare cu cea de serviciu a șefului de la Piețe i-a călcat mortal cățelușa. Nervos, acesta s-a dus prin cartier să caute mașina și să se răzbune pe șofer. A dat foc mașinii și a fugit. Abia apoi a realizat că era mașina greșită și că nu s-a răzbunat pe cine trebuie.