Poliția Timiș – La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou, au oprit pentru control pe raza localității Sânmihaiu Român, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul figurează având permisul de conducere, reținut.

Totodată, în urma testării conducătorului auto aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 19:27, polițiștii municipiului Lugoj, au oprit pentru control pe strada Bojinca din localitate, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

În urma testării conducătorului auto aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au oprit pentru control pe strada 16 decembrie, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.