Într-o inițiativă menită să spargă monotonia biroului tradițional, angajații din United Business Center (UBC) Timișoara au avut ocazia de a participa la Outdoor Office Day, un eveniment care a transformat Iulius Gardens într-un spațiu de lucru alternativ.

Pentru câteva ore, angajații din paisprezece companii prezente în Iulius Town au renunțat la birourile convenționale și s-au mutat în aer liber, în zona de coworking special amenajată pe Lake Plaza. Acest cadru inedit a fost ales pentru a încuraja socializarea, creativitatea și conectarea cu natura, transformând o zi obișnuită de lucru într-o experiență de neuitat.

Participanții au avut parte de activități diverse, inclusiv sesiuni de yoga cu Manuela Anghelescu, ateliere susținute de studenții de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, și expoziții temporare de pictură și produse de design. Aceste activități au fost menite să inspire și să motiveze angajații, oferindu-le o pauză binevenită de la rutina zilnică.

Ședințele productive și sesiunile de brainstorming desfășurate în grădina urbană au adus un val de entuziasm printre participanți. În plus, expoziția proiectelor din concursul URBAN LINK 15’ 2024 a prezentat idei inovative, cele mai bune dintre ele fiind premiate de un juriu specializat. Decernarea diplomelor a fost un moment de celebrare și dialog intercultural.

Iulius Gardens a devenit rapid locul preferat al angajaților pentru astfel de evenimente, datorită atmosferei sale relaxante și inspiratoare. Outdoor Office Day a demonstrat că munca în aer liber nu doar că sporește productivitatea, dar aduce și un plus de creativitate și bucurie în echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *