Urmărire spectaculoasă în trafic pentru prinderea unui șofer care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Timișoara au fost implicați într-o urmărire spectaculoasă, în urma căreia un bărbat de 30 de ani din Timișoara a fost prins și imobilizat după ce a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale autorităților.

Incidentul a început pe Strada Gheorghe Doja, unde polițiștii aflați în patrulare au observat un autoturism marca Audi, cu numere de înmatriculare din Germania, care circula pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepția riveranilor. 

Deși polițiștii locali au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea autoturismului, șoferul a refuzat să se conformeze și și-a continuat deplasarea în viteză pe străzile din zonă, punând în pericol ceilalți participanți la trafic și circulând inclusiv pe pistele destinate bicicliștilor.

Imediat, echipajul auto al polițiștilor locali a pornit în urmărirea autoturismului, care se deplasa cu viteză excesivă. După o urmărire scurtă, aceștia au reușit să blocheze în trafic vehiculul și să imobilizeze conducătorul auto.

Verificările efectuate la fața locului au relevat că autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș pentru continuarea cercetărilor.

One thought on “VIDEO| Urmărire spectaculoasă la Timișoara, pentru prinderea unui șofer care conducea un autoturism neînmatriculat”
  1. Nu stiu daca nu tot acest individ a condus mai devreme in Arad, reusind pe 200 m sa creeze pericol de 2 accidente plus o trecere pe rosu. Tot Audi cu numere straine, soferul cu fizionomie similara, nu am apucat din pacate sa-i vad exact numarul, l-am evitat la limita si pana mi-am revenit din emotii am mai apucat sa-l vad trecand pe rosu in fata mea. Am zis ca o fi drogat, altfel nu pot sa inteleg cum poate cineva sa conduca atat de iresponsabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *