Panică în această dimineață la Spitalul de Copii din Timișoara, după ce un apel la 112 a raportat prezența unui fum alb dens în incinta spitalului. Martorul care a sunat la numărul de urgență a crezut inițial că este vorba despre un incendiu, motiv pentru care mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului.

Ajunși la spital, pompierii au constatat că nu era vorba despre un incendiu, ci despre degajări mari de heliu provenite de la aparatul de Rezonanță Magnetică (RMN). Situația a fost similară cu un incident petrecut în urmă cu câteva luni, când aceeași problemă a provocat o alarmă falsă.

Din fericire, niciun copil nu a fost evacuat din spital, iar activitatea medicală nu a fost întreruptă. Autoritățile au asigurat că nu există niciun pericol pentru pacienți sau personalul medical și că situația este sub control.

Echipa de mentenanță aparatului RMN s-a deplasat la spitalul de copii din Timișoara pentru a vedea dacă este vorba despre o problemă de funcționare a aparaturii medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *