Un polițist local din Timișoara a ajuns la spital astăzi după ce un șofer l-a lovit intenționat cu mașina. Totul s-a petrecut pe strada Palanca din oraș. Agentul a observat că bărbatul a parcat pe o zonă pietonală și a vrut să îl sancționeze. În acel moment, șoferul a devenit agresiv, s-a urcat la volanul autoturismului și a demarat în trombă. Agentul a încercat să îl oprească, însă acesta l-a lovit cu mașina. Colegii lui au sunat imediat la 112, iar polițistul local a fost dus la spital cu răni la picioare. În paralel, celelalte echipaje ale poliției au început depistarea fugarului.

„Colegul nostru a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui Ș.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era însoțit în mașină de o femeie de 30 de ani” transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiș, care continuă investigațiile în acest caz, cel mai probabil bărbatul va avea dosar penal pentru ultraj și vătămare corporală.