În această săptămână, pregătește-te pentru noi întâlniri de neratat la Cinema Timiș! Cele mai așteptate premiere românești ale toamnei se întâmplă în noua sală din centrul orașului, urmate de întâlniri cu regizori și actori. Ești invitat și la NUNTĂ PE BANI, dar și la cele mai recente filme ale unor mari cineaști de peste Ocean: Martin Scorsese și Wes Anderson!

Sâmbătă, o nouă zi, o nouă lansare. Mult așteptata comedie ÎNCĂ DOUĂ LOZURI  de Paul Negoescu se vede în premieră pe marele ecran de la Timiș. Regizorul va fi prezent la întâlnirea cu publicul.

Duminică, vino să vezi ce mai recent flm al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro! CRIMELE DIN OSAGE COUNTY: BANI ÎNSÂNGERAȚI este o saga inspirată din fapte reale, în care dragostea adevărată se intersectează cu trădarea inimaginabilă, atunci când coloniștii americani invadează teritoriile indigene, în America începutului de secol XX. 

Tot în acest weekend, mai ai o ocazie de a vedea filmele pentru care sala noastră a fost neîncăpătoare la deschiderea cinematografului de acum două săptămâni. Este vorba despre ASTEROID CITY de Wes Anderson, proiectat pentru ultima dată sâmbătă, și de NUNTĂ PE BANI, cu îndrăgitul vlogger Mircea Bravo, duminică după-amiază. 

Mai multe detalii despre bilete și orele de difuzare, găsiți AICI.