După decizia Biroului Politic Național, în care s-a hotărât mazilirea lui Alin Nica de la șefia filialei Timiș, se ascut cuțitele în tabăra liberalilor. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei și fost lider PNL Timișoara acuză că a fost demis din funcție, chiar la solicitarea lui Nicolae Robu, care este candidatul susținut de coaliția PSD-PNL la Primăria Timișoarei.

„Am aflat, din Japonia, unde reprezint Timișoara, că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL. Răzbunarea sa, în stilul lui „liberal” față de cine nu îl lingușește, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toți cei care nu îi sunt slugi. Rămâne un candidat „stângaci” sau de stânga, susținut de PSD si PNL, dar spun un lucru: lupul își schimbă părul, dar năravul ba!” spune Cosmin Tabără.

Fostul lider al liberalilor din Timișoara continuă declarațiile tăioase la adresa lui Nicolae Robu și îl acuză că vrea să dezbine organizația.

„În general, un candidat unește, adună lângă el oamenii, în special pe cei din partid, Robu face exact invers: dezbină tot ceea ce prinde, iar ultimele 6 luni din PNL Timișoara sunt elocvente. Robu este un candidat care face orice compromis pentru putere, eu sunt și rămân LIBERAL, sentiment care nu este dat de funcția de președinte ci de principii și valorile liberale. Iubesc Partidul Național Liberal, dar mai mult decât atât, iubesc LIBERALISMUL” a mai adăugat Tabără.

Vă reamintim că în urma deciziilor luate la București, președintele interimar al PNL Timiș este acum Vasile Blaga, iar șeful interimar al organizației Timișoara este Cristian Bușoi. Alin Nica a fost înlăturat din funcție, iar secretarul PNL Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, și-a dat demisia din funcția politică pe care o avea în filială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *