Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara derulează o simulare a examenului de admitere de anul acesta. Simularea reprezintă un exercițiu excelent pentru viitorii studenți care vor să se familiarizeze cu condițiile de examen, dar și cu bibliografia acestuia.

Realizată prin colaborarea dintre asociațiile studențești și comisiile de specialitate, formate din cadre didactice ale Universității, această activitate se dorește a fi atât o modalitate de testare/verificare, cât și un instrument care să stimuleze încrederea viitorilor candidați pentru Concursul de Admitere 2024, spun cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Clădirea/clădirile în care se va desfășura simularea și, respectiv, repartiția pe săli a celor înscriși vor fi anunțate pe site-ul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, după încheierea înscrierii.

Simularea se va desfășura în 11 mai 2024, la ora 10. Toți candidații minori (sub vârsta de 18 ani) pot fi prezenți doar cu acordul scris și semnat de către unul dintre părinți (tutorele legal).

ADMITERE TIP 1

  • MEDICINĂ
  • MEDICINĂ DENTARĂ

ADMITERE TIP 2

FARMACIE, ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ, BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE MEDICALĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, TEHNICĂ DENTARĂ, ASISTENȚĂ DE PROFILAXIE STOMATOLOGICĂ, COSMETICĂ MEDICALĂ ȘI TEHNOLOGIA PRODUSULUI COSMETIC.

(P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *