O situație revoltătoare a avut loc în cartierul Fabric din Timișoara, unde o familie de rromi este acuzată că încearcă să pună stăpânire cu forța pe un imobil în care locuiesc mai multe persoane. Un bărbat care refuză să le vândă locuința s-a trezit cu mașina spartă, iar agresorul a distrus inclusiv camera de supraveghere care a surprins atacul. Poliția a intervenit și l-a reținut pe individul agresiv.

Aceste imagini au fost surprinse în curtea imobilului din cartierul Fabric. După un scandal între vecini, camerele de supraveghere au înregistrat cum un bărbat sparge autoturismul vecinilor și se răzbună și pe camerele de luat vederi.

Vecinii familiei de rromi susțin că sunt terorizați de ani de zile de cei care încearcă să-i constrângă ca să vândă apartamentul. După amenințări repetate, spun cei abuzați, acum familia de rromi a trecut la fapte.

În urma acestui episod violent, poliția a intervenit și l-a reținut pentru 24 de ore pe bărbatul surprins în imagini.

Autoritățile locale s-au sesizat și ele, urmând să trimită reprezentanți de la Protecția Copilului, deoarece în tot scandalul au fost implicați și câțiva minori.

În urmă cu doi ani, membri ai unei asociații de binefacere din Timișoara au fost nevoiți să își mute sediul după ce vecinii lor de la acea vreme au apelat la aceleași metode de intimidare.

Imagini: stopabuz.primariatm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *