Descoperire tragică la un bazin de înot din Timișoara: un bărbat de 31 de ani a fost găsit decedat. Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost alertați de către cineva care a observat o persoană inconștientă într-un bazin de înot. Incidentul a fost raportat în jurul orei 19:51, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a verifica cele sesizate.

Ajunși la bazinul de înot, polițiștii au confirmat că persoana găsită este un bărbat în vârstă de 31 de ani. Echipajul medical prezent a început manevrele de resuscitare. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, iar bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

În urma acestui incident, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele care au dus la decesul bărbatului.

De asemenea, oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea cum s-a derulat cronologia faptelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *