Un timișorean de 58 de ani avea acasă un adevărat arsenal. Arme de vânătoare, puști și pistoale, toate au fost confiscate de polițiști. 

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au efectuat o percheziție domiciliară, la un bărbat, de 58 de ani, în municipiul Timișoara, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma desfășurării activităților, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării și continuării cercetărilor, 9 arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, dintre care 9 pistoale letale, 2 pistoale letale tip revolver și un pistol letal cu calibrul de 6,35, precum și 3 arme scurte neletale, 2 dintre aceste pistoale neletale fiind cu aer comprimat cu calibrul de 4,5 mm și un pistol neletal cu calibrul de 6 mm.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 2 componente esențiale pentru armele letale (o țeavă și o cutie de mecanisme), un amortizor de sunet, 1.377 de bucăți de cartușe letale calibrul 22 LR, 13 bucăți de cartușe letale de vânătoare cu alice, cu calibrul de 12, precum și un cartuș letal de vânătoare cu calibru de 20.

Totodată, în urma percheziției domiciliare,  au fost descoperite și ridicate 3 bucăți de cartușe letale cu calibrul de 6,35 mm, 1.500 de bucăți de cartușe neletale cu calibrul de 6 mm, 800 de bucăți de cartușe neletale cu calibrul 4 mm, 600 de bucăți cu capse de inițiere pentru proiectile cu calibru de 4 mm, 500 de bucăți de cartușe neletale cu calibrul 22, 2.000 de bucăți de alice cu calibru 4,5 mm și 1.500 de grame de pulbere neagră pentru muniție.

În continuare, se va dispune extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată.

One thought on “Un adevărat arsenal de arme. Ce au găsit polițiștii în casa unui bărbat din Timișoara”
  1. Asa și?La noi unii au voie alții nu.Liberalizati regimul armelor și va dispărea corupția.Justitie,poliție, politică,sănătate,învățământ, administrație,corupte de un sistem mafiot secondat politic.Cu armă în mână ce nu primesc pe bună dreptate îmi iau singur.

Comments are closed.