Scene teribile s-au derulat duminică seară în localitatea Dognecea din Caraș-Severin. Un băiețel de 5 ani a fost lovit de o mașină pe strada Izvor, iar șoferul a părăsit locul accidentului. Părinții celui mic, care au fost martori la accident, l-au luat și l-au transportat la Centrul de Permanență, de unde a fost preluat de o amabulanță și dus la urgențe. În paralel,polițiștii au fost anunțați despre acest caz, iar oamenii legii au pornit în căutarea șoferului.

Acesta a fost prins de polițiștii din Bocșa. Șoferul are 18 ani, nu are permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. Acesta a fost arestat preventiv de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin.

„Polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Micuțul a fost rănit atât de grav, încât medicii de la Reșița au cerut ajutorul celor de la Timișoara. Cel mic a fost transportat în orașul de pe Bega și se află acum sub supravegherea medicilor.

Foto: arhivă