Camerele de supraveghere de pe Bulevardul Vasile Pârvan au surprins ultimele secunde de dinaintea tragediei de noaptea trecută din Pasajul Michelangelo, în care 2 tineri și-au pierdut viața și alți 2 sunt în stare gravă la spital. 

Polițiștii au urmărit imaginile de pe camerele din Centrul de Management al Traficului și au stabilit că tinerii se plimbau pur și simplu cu mașina prin oraș, fără o destinație anume. Camerele au surprins autovehiculul condus de tânărul de 18 ani prin zona Parcului Copiilor, Mihai Viteazu și în final Bulevardul Vasile Pârvan. 

În imagini se vede că tinerii veneau din centrul orașului. Aceștia au trecut podul Michelangelo și au luat-o la dreapta pe Bulevardul Vasile Pârvan. La intersecția cu strada Mihai Viteazu, mașina virează stânga la semafor și se întoarce pe Pârvan cu viteză. Acelea sunt ultimele secunde de dinaintea impactului din Pasajul Michelangelo. 

Polițiștii lucrează în continuare la un dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă pentru a stabili din ce cauză șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de pereții pasajului.